Bezienswaardigheden in Marrakech

Als je naar Marrakech gaat dan hoef je, je geen zorgen te maken dat de verveling toe zal slaan. Door de eeuwenoude traditionele historie vind je in Marrakech een groot aantal bezienswaardigheden op het gebied van cultuur en architectuur. Enkele voorbeelden van bezienswaardigheden zijn de Koutabia moskee, Ben Joesoef Madrassa en het El-Badi paleis.

Meer dan alleen cultuur en architectuur

Zijn cultuur en architectuur niet helemaal jouw ding? Ook dan is het mogelijk om je in Marrakech te vermaken door de talrijke bijzondere winkeltjes te bezoeken. Een bezoek aan Djemaa el Fna mag tijdens je bezoek aan Marrakech absoluut niet ontbreken. In de ochtend kun je hier langs de talrijke kramen van de markt struinen. In de middag kom je oren en ogen te kort om alle optredens van de lokale straatartiesten te kunnen zien.

Populaire bezienswaardigheden in Marrakech

In Marrakech is zoveel te zien en te beleven dat het van je verblijfsduur afhangt of het je lukt om langs alle bezienswaardigheden te gaan. Wij hebben in ieder geval de meest bekende en populaire bezienswaardigheden van Marrakech voor je op een rijtje gezet.

  1. Djemaa el Fna
  2. Koutoubia moskee
  3. Ben Joesoef Madrassa